Walden Sukhumvit39

A Walden Sukhumvit39 társasház épülete Thaiföldön Bangkok Khlong Tan Nuea kerületben található. Az ingatlan az egykori Turtle-ház helyén épült. A csendes környéken lévő kecses épület 2021 végére készül el.

A projekt fejlesztője a Habitat Group Co., Ltd, amely projektjeiben a magánélet, az intimitás megteremtése kap kitüntetett szerepet. Neves projektjei az X2 Vibe Pattaya Seaphere, és az X2 Pattaya Oceanphere.

Walden Sukhumvit 39 exkluzív kialakítású épület 8 emelet magas, és összesen 116 lakóegységből áll. Az apartmanok stúdiókból és 1-2 hálószobából álló lakásokból áll. A létesítményei közé légkondicionálás, biztonsági szolgálat, parkoló, kamerarendszer tartozik, a rekreációt pedig játszótér, edzőterem, uszoda, kert, grillezőhely biztosítja. A projekt fejlesztőjének az volt a célkitűzése, hogy a tökéletes helyszínen található ingatlan lakói számára akár 4-5 csillagos hotel érzetű otthont biztosítson. Ennek érdekében az épület környezetében tágas parkok, az apartmanokhoz tartozó balkonokon kertek kerültek kialakításra. A lakóegységek mindegyike nemzetközi minőségi előírásoknak megfelelő pompás dizájnnal lettek megálmodva és kivitelezve. Az épületben tágas társalkodó, és recepciós részleg áll rendelkezésre.

Walden Sukhumvit39

A Walden Sukhumvit 39 nyugalmas környezetétől kisebb üzletek, mint a Lawson 108, és a Family Mart gyalog pár perc alatt érhetőek el. Éttermek közül az Azuma japán étterem, és a PumPuy Noodles vannak a legközelebb, csak 100 méter távolságra van. Iskolák közül a Naval Academi Pak Nam Samut Prakan, és a Distinction Educational Center található a környéken, alig 100 méterre.

A társasháztól a BTS Phrom Phong állomás könnyen elérhető.