Luxembourg albérlet

luxembourg

Luxemburg, és fővárosa nem napjainkban vált a világ vezető pénzügyi központjává. Számos európai és nemzetközi intézmény, mint az Európai Bíróság és az Európai Könyvvizsgáló Társaság központja, és emellett számtalan multinacionális cég választotta a Nagyhercegség fővárosát. Luxembourg a pénzügyi vállalkozások és holdingok számára az egyik legkedvezőbb székhellyé alakult. Magyarországon a multinacionális cégek között, amelyek luxemburgi központtal rendelkeznek: Electolux elektronikával, a Cerametal fémiparral, az Orco Property Group ingatlanokkal foglalkozó társaságok vannak jelen.

Belair

Emellett már most számszerűsíthető azon cégek száma, amelyek hivatalosan is megerősítették, hogy a brexit miatt áthelyezik a székelyüket az Egyesült Királyságból Luxembourgba. A változtatást több tényező is támogatja, egyrészt több nyelven beszélő, és angol hivatali nyelven kommunikálni tudó munkaerővel bírnak, másrészt stabil alapokon nyugvó magas szintű pénzügyi kultúrával rendelkeznek.

Számszerűsíthető azon társaságok sora, amelyek hivatalosan erősítették meg, hogy székhelyűket Luxemburgba helyezik át. Ezek a társaságok főként vagyonkezelésben, pénzforgalmi szolgáltató tevékenységben és biztosításokban érdekeltek. A vállalat áthelyezése maga után vonja, hogy az alkalmazottak egy részének is költöznie kell. Köztudott, hogy az ingatlanárak és az albérlet árak terén a luxemburgi és főként a főváros Luxembourg árai az egyik legmagasabbak Európában. Különösen a Magyarországról érkezőknek szokott meglepetést okozni, hogy egy család részére nagy négyzetméter alapterületű lakást tartanak elfogadhatónak a kiadáskor, ami akár 80 négyzetmétertől indulhat.

kirchberg

A megfelelő ár-érték arányú albérlet megtalálása nem könnyű feladat. A Vaubanfort.lu weboldal segítségével könnyedén kereshetőek a rövid és hosszú távú célú igényeknek megfelelő albérleti lakások illetve szobák. A portál garantálja a legjobb árakat városi és regionális szinten egyaránt.