A goji bogyó az egyik olyan gyümölcs, mely a legnagyobb mennyiségű C-vitamint tartalmazza. Sokan nyersen fogyasztják, míg mások a kiszárított gyümölcsöt teába áztatják, esetleg müzliben, ízesítőként használják. A Goji, vagy más néven ördögcérna vagy farkasbogyó a magas C-vitamin tartalom mellett mintegy 21-féle hasznos ásványi anyagot tartalmaz.
A goji bogyó fogyasztásának több jótékony hatást is tulajdonítanak, többek között: fiatalos közérzet és szépség megtartását, öregedésgátlási hatásait, látászavarok javítását, fizikai állóképeszség javítását, de még rákellenes jótékony hatásáiról is beszámolnak a legfrisseb kutatások.
Ez is érdekelhet
Környezetbarát divat: Márkák és tippek a fenntartható ruhatárhoz
Mitől vegán egy parfüm?
Fenntartható divat: Hogyan maradjunk stílusosak és legyünk környezetbarátak
Szauna építése
Budapesten továbbra is nagy az igény a luxusingatlanokra
Nélkülözhetetlen energiaforrásunk, a szénhidrát
A tudatosság művészete: A jelenben élés gyakorlata és előnyei