Saint Legiere: A legtovább megőrizni a szépséget

  • Propono Magazin
  • Saint Legiere: A legtovább megőrizni a szépséget bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
  • Szépség
Saint Legiere

Olyan krémet találni, ami megállítja az öregedést és fiatalos kinézetet kölcsönöz az arcbőrnek – ez minden nő álma, ami be is teljesülhet.

Hogy állíthatjuk meg az időt? Hogy őrizhetjük meg bőrünk frissességét hosszú éveken át? Hogy felejthetjük el a ráncokat? A válasz a kérdésekre nagyon egyszerű: Saint Legiere. Ez a különleges bőrfiatalító krém tökéletesen illeszkedik minden bőrtípus szükségleteihez és megállítja az öregedés folyamatát.

Saint Legiere krém 30 összetevőből áll! Ezeket 3 kategóriába sorolhatjuk:
1. Legújabb felfedezések, a bőr öregedésének folyamatáról és lehetséges megelőzéséről
2. Természetes összetevők gazdagsága
3. A bőr kondícióját javító vitaminok és ásványi anyagok

A krémet alkotó összetevők együttesen képezik az ideális fiatalító formulát, ami megfelelő mennyiségben, a legértékesebb tápanyagokkal látja el a bőrt. A Saint Legiere krém harminc, gondosan válogatott hatóanyaga egymást kiegészítve és erősítve fejti ki hatását. Megtalálható közöttük többek között: argánfa mag, édes vadrózsa, tengeri alga, avokádó, borágó, búzavirág, aloé, Q10 koenzim, sárgarépa, klorogénsav, zsálya, niacin-amid, kollagén aminosav és számos egyéb.

A Saint Legiere kozmetikum különlegességét adja továbbá két fontos összetevő összekapcsolása: vadrózsa és aranykolloid. Az arany javítja az aktív hatóanyagok felszívódását, serkenti a szervezet kollagén és elasztin termelését, melyektől a bőr feszesebb, rugalmasabb és ragyogó lesz. Az édes vadrózsaarannyal van feltöltve – értékes hatóanyagai fiatalabbá varázsolják a bőrt, és bársonyos simaságot kölcsönöznek neki.

A krém felvitele azonnal kellemes és nyugtató érzést nyújt – szakíts csak magadra néhány percet, reggel és este. Vidd fel a krémet az arcodra és a nyakadra, óvatosan kend el. Hogy ezzel is megkönnyítsd az összetevők felszívódását, végezz dinamikus masszázst az arcodon. Ne feledd, bőröd a Saint Legiere krém első használatától kezdve elkezd átalakulni.