JYSK akciós újság

Jysk akciós újság

A JYSK legfrissebb akciós újságjai széles körben érhetőek el az üzletekben, szórólap formájában.

Az otthonok minden részletére kiterjedő kedvező áron, magas minőségben történő felszerelését tűzte szem elé a dán JYSK-csoport.

A friss ajánlatok mellett szezonális és ünnepi kiadvánnyal is segíti a JYSK a vásárlók tájékozódását.

Az akciós újságban kínált kedvező áru termékek akár két hét időtartamra szólnak, és készlet erejéig érvényesek.

A katalógusokat figyelemmel kísérve, különféle akciók köré csoportosítva újítható meg az otthon minden része.  A kedvezmények amellett, hogy 20-50% megtakarítást biztosítanak, lehetőség szerint az otthon beltéri bútorait cserélhető le skandináv stílusú tetszetős minőségi bútorokra, de az évszakok változásához alkalmazkodva tetszetős bútort kínálnak a teraszokra.

Az akciós újságok tartalmazzák a termék lényeges tulajdonságait, összetételét is. De a GOLD exkluzív minőség, és a BASIC legalacsonyabb ár, PLUS kényelem és minőség címkék megkönnyítik nemcsak a tájékozódást, de a jó döntés meghozatalát is segítik.  A Csak online kapható címkével megjelölt termékek gazdag választéka miatt érdemes a JYSK.hu weboldalat böngészni. Az online vásárlás mellett lehetőség van arra, hogy a tetszetős árucikk készletét az otthonunkhoz közeli SYSK áruházakban ellenőrizzük, és akár online lefoglaljuk.

Akciós újságok
Auchan akciós újság
Rossmann akciós újság
Media Markt akciós újság