Szatyor Bár

Szatyor Bár

A Szatyor Bár a budai oldalon a Bartók Béla út 36. szám alatt, közvetlen a népszerű Hadik kávéház mellett található. A két hely egymástól nem választható el, mivel mindkét épület eredeti funkciójában az 1910-es években a kor költőinek, íróinak a törzshelyéül szolgált.

A Szatyor Bár és Galéria a kor bohém világát modern hangulatban értelmezi újjá, és 2010-ben történt nyitása óta a gasztronómia és a kultúra és művészet szolgálatában áll. A különleges neve Karinthy nyomán született, és napjainkban a Szatyor Bár Budapest egyik legfelkapottabb éttermének és kulturális helyszínének számít.

Szatyor Bár

A bár belső berendezése izgalmas vizuális megjelenést képvisel, az eklektikus bútorok között ücsörögve kellemesen lehet egy kávé mellett olvasgatni, beszélgetni, és különböző korosztályú és ízlésű vendégek számára vonzó lehetőségeket kínál.

A Szatyor kitűnő kulináris szolgáltatásai révén a hazai és nemzetközi ízek kedvelői megtalálják a számításukat. Konyhája szezonális fogások gazdag választékot kínál, a levesek és fő fogások között az ínyencek is megtalálják a számításukat. A bár pedig változatos italakciói révén biztosítja a kellemes hangulatot.

Szatyor Bár

Az étkezésen túl, a kulturális és művészeti programok terén is széles, igényes választékot nyújt. A Szatyorban különböző workshopok, és beszélgetések zajlanak az olvasás szeretetéről és jelenlegi helyzetéről. Közönségtalálkozók keretében népszerű írókkal, közéleti személyiségekkel van mód megismerkedni, de az érdeklődők a kor egyik izgalmas olvasmánya kapcsán, a már 20 éves Harry Potter generációs hatásáról is megismerhetik a szakértők véleményét.