Háztetőn a megoldás: Vákuumcsöves Napkollektor

Üzemi fürdők, sportlétesítmények, szállodák, panziók, kollégiumok, éttermek, családi házak, lakások melegvíz ellátására és úszómedencék vizeinek melegítésére és fűtés rásegítésre. Energetikai tanúsítvány készítése gyorsan és olcsón.

A NASA által kifejlesztett vákuumcsöves napkollektorral az éves melegvíz szolgáltatási igény kb. 60-70%-a biztosítható az egyedülálló műszaki megoldások révén, rövid megtérülési idő mellett.

A MAZDON típusú vákuumcsöves napkollektor rendszer a besugárzási energiát még a téli felhős időjárás esetén is kiemelkedő hatásfokkal hasznosítja a vákum hőszigetelő képessége és a három rétegű speciális, sugárzást elnyelő bevonat eredményeképpen.

energiatanúsítvány

A hőtermelő csőben levő közeget a napsugár energiája rövid időn belül elpárologtatja, és a pára a hőtermelő cső végén elhelyezett dobban kondenzálódik, leadja a begyűjtött hőmennyiséget az áramló fagyálló folyadéknak.

A vákuumcsöves napkollektorok szerelése bármely típusú tetőre egyszerű. Összeállítása elemenként történik. A rendeszer 2 és 3 nm felületű kollektor panelekből, hőtároló tartályból, leringető szivattyűból, tágulási tartályból, elektronikus vezérlésből áll.

A rendszer kiegészítésekkel alkalmazható a “fűtés-rásegtésre” télen, és az uszodai vízmelegítésre nyáron. Az automatika a téli és a nyári üzemre átkapcsolható.

Ön a takarékosság és a minőség mellett fog dönteni!

Érdekes cikkek:

Energetikai tanúsítvány – Ki tanúsíthat?
Energiatanúsítvány és a SZOCPOL
Energetikai tanúsítvány: az egyforma lakások tanúsítása
A lakosság többsége uniós támogatásból és nem hitelből oldaná meg otthona energetikai korszerűsítését
Akár, már januárban lehet pályázni településképet meghatározó épületek, templomok, műemléképületek felújítására